La Chouffe Blond

La Chouffe Blond

Land
BE
Alcoholpercentage
8%
Stijl
Belgian Strong Golden Ale
Volume
330ml
IBU
20
Omschrijving
LA CHOUFFE brengt citrustonen in de mond, gevolgd door een verfrissende, aangenaam kruidige toets die het geheel een grote lichtheid geeft. Dit goudkleurige bier met een lichte hopsmaak was het allereerste dat 40 jaar geleden uit de kuipen van brouwerij Achouffe kwam. Sindsdien hebben zijn unieke, al met talrijke prijzen bekroonde smaken de harten van bierliefhebbers over de hele wereld veroverd!
Gemiddelde rating
3.8
Gebaseerd op 381945 ratings
Food pairing
Een heerlijke combinatie met Belgische kazen zoals Chimay kaas, Brugge Oud en Herve kaas. De romige en volle smaak van de kaas vormt een perfecte aanvulling op de fruitige en kruidige tonen van de Belgische Strong Golden Ale.
Een foto van Milan Van Nijnatten (milanvannijnatten) met een La Chouffe Blond Een foto van olutfan4  (olutfan4) met een La Chouffe Blond Een foto van Xavi Frik (XaviFrik) met een La Chouffe Blond Een foto van Leonardo Feghali (LeoFeghali) met een La Chouffe Blond
Belgian Strong Golden Ale
Belgian Strong Golden Ale is een bierstijl die zijn oorsprong vindt in België. Het is een bovengistend bier met een hoge alcoholpercentage en een gouden kleur. Deze bierstijl staat bekend om zijn complexe smaken en aroma's. Het heeft een zoete en moutige basis met fruitige esters en kruidige tonen. De smaak kan variëren van licht tot matig bitter, afhankelijk van het brouwsel. Belgische Strong Golden Ale heeft een volle body en een verfijnde koolzuurgraad die zorgt voor een aangename drinkervaring. Het wordt vaak geassocieerd met een droge afdronk en een lichte alcoholische warmte. Dit bier wordt meestal geserveerd in een tulpglas om de aroma's te concentreren en de mooie gouden kleur te tonen. Het is een bierstijl die zowel liefhebbers van sterke bieren als liefhebbers van Belgische bieren zal bekoren.
Dagelijkse prijzen
Bekijk de huidige prijs per winkel en vergelijk
Website
Jumbo
€ 2.21

Binnen 2 dagen

website