Brouwerij Brouwerij Het Anker
Brouwerij Het Anker logo
1044963 Reviews
51 Guido Gezellelaan, Antwerpen
Website

Brouwerij Het Anker

Brouwerij Het Anker, een historische brouwerij gevestigd in het charmante Mechelen, België. Voor liefhebbers van speciaalbier is dit een plek waar traditioneel vakmanschap en toegewijde passie samenkomen om een reeks bijzondere bieren te produceren.

Brouwerij Het Anker heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1471, en gedurende bijna zes eeuwen hebben ze hun bierbrouwvaardigheden verfijnd. Ze zijn vooral bekend om hun Gouden Carolus-reeks, waaronder de Gouden Carolus Classic, Gouden Carolus Tripel en Gouden Carolus Cuvee van de Keizer.

Naast bierbrouwen heeft de brouwerij ook een distilleerderij waar ze Gouden Carolus Single Malt whisky produceren, een interessante aanvulling op hun assortiment.

Tijdens een bezoek aan Brouwerij Het Anker kun je het brouwproces ontdekken in hun museum, een rondleiding door de brouwerij volgen en genieten van de bieren en whisky's in hun brasserie. Het is een gelegenheid om meer te leren over speciaalbier en om te proeven van de expertise die hier al eeuwenlang wordt gekoesterd.

Kortom, Brouwerij Het Anker in Mechelen biedt een authentieke kijk op de wereld van speciaalbier zonder overdreven franje. Kom langs en ontdek de ambachtelijke traditie en de smaakvolle bieren die deze brouwerij te bieden heeft. Een bezoek hier is een nuchtere, maar toch bevredigende reis voor de liefhebber van speciaalbier.
Voorzieningen
Huurbrouwen
op aanvraag
Proeflokaal
ja
Restaurant
ja
Rondleiding
nee
Winkel
nee
Bieren van deze brouwerij
Gouden Carolus Whisky Infused
Gouden Carolus Whisky Infused
Belgische Sterke Donkere Ale - 11.7%
Gouden Carolus Classic
Gouden Carolus Classic
Belgische Sterke Donkere Ale - 8.5%