Trappistes Rochefort 10

Trappistes Rochefort 10

Land
BE
Alcoholpercentage
11.3%
Stijl
Belgische Quadrupel
Volume
330ml
IBU
27
Omschrijving
Trappistes Rochefort 10
Gemiddelde rating
4.1
Gebaseerd op 239555 ratings
Food pairing
Een heerlijke combinatie met Belgische Quadrupel is een stoofpot van rundvlees. Het rijke en volle karakter van het bier past perfect bij de smaakvolle en malse stukjes rundvlees in de stoofpot. De Quadrupel zorgt voor een mooie balans tussen zoet en bitter, waardoor het gerecht nog meer diepgang krijgt.
Een foto van Павел Глазков (Glazkoff) met een Trappistes Rochefort 10 Een foto van Chris S (Zeke2A) met een Trappistes Rochefort 10 Een foto van Thomas De Roo (thoderos) met een Trappistes Rochefort 10 Een foto van Jordy Koster (beerhunter24) met een Trappistes Rochefort 10
Belgische Quadrupel
Belgische Quadrupel is een sterk en complex bier dat zijn oorsprong vindt in België. Het staat bekend om zijn rijke en volle smaak, hoge alcoholgehalte en diepe amberkleur. Dit bier wordt gekenmerkt door zijn zoete moutige aroma's, met tonen van karamel, donker fruit en kruiden. Belgische Quadrupels hebben vaak een stevige body en een zachte, romige textuur. Ze worden gebrouwen met een verscheidenheid aan moutsoorten en worden vaak gerijpt om hun smaken verder te ontwikkelen. Het alcoholgehalte varieert meestal tussen de 9% en 14%, waardoor het een bier is om rustig van te genieten. Belgische Quadrupels zijn perfect om te combineren met stevige gerechten zoals stoofschotels, wild en sterke kazen. Ze worden vaak beschouwd als bieren om van te genieten bij speciale gelegenheden of als een smaakvolle afsluiting van een maaltijd.
Dagelijkse prijzen
Bekijk de huidige prijs per winkel en vergelijk
Website
Jumbo
€ 3.42

Binnen 2 dagen

website
Albert Heijn
€ 3.29

Binnen 2 dagen

website