Brouwerij Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy
Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy logo
667882 Reviews
13 Rue de Falen, Namur
Website

Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy

Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy, gevestigd in het rustige Rochefort, België, belichaamt een rijke erfenis van speciaalbierbrouwen die teruggaat tot 1595. Dit eeuwenoude klooster, ook bekend als de Rochefort-brouwerij, is een oase van ambachtelijk vakmanschap en traditionele bierproductie.

In deze verstilde omgeving draait alles om de kunst van het bierbrouwen, zonder enige opsmuk. Het klooster produceert een beperkt aantal bieren met ongeëvenaarde aandacht voor kwaliteit en smaak. De bieren van Rochefort, genummerd van 6 tot 10, zijn wereldberoemd vanwege hun diepe karakter en complexiteit.

Een bezoek aan Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy is een kans om de eeuwenoude tradities van speciaalbierbrouwen te ervaren. Hoewel er geen toeters en bellen zijn, zul je de diepgewortelde passie van de monniken en hun toewijding aan het perfectioneren van hun bieren voelen. Neem de tijd om te proeven en te genieten van deze sublieme brouwsels in een omgeving doordrenkt van geschiedenis en sereniteit.

In de wereld van speciaalbier is Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy een nuchtere, maar buitengewone bestemming voor liefhebbers van ambachtelijk bier. Kom langs en ontdek de tijdloze smaak van Rochefort-bieren, waar de essentie van traditie en speciaalbier samenkomen op een eenvoudige en authentieke manier.
Voorzieningen
Huurbrouwen
op aanvraag
Proeflokaal
ja
Restaurant
ja
Rondleiding
nee
Winkel
nee
Bieren van deze brouwerij
Trappistes Rochefort 10
Trappistes Rochefort 10
Belgische Quadrupel - 11.3%
Trappistes Rochefort 8
Trappistes Rochefort 8
Belgische Sterke Donkere Ale - 9.2%
Trappistes Rochefort Triple Extra
Trappistes Rochefort Triple Extra
Belgische Tripel - 8.1%