Fruit Bomb

Fruit Bomb

Land
NL
Alcoholpercentage
8%
Stijl
IPA - Imperial / Double New England / Hazy
Volume
330ml
IBU
45
Omschrijving
Er wordt ook statiegeld gerekend op alle blikjes drinken. Voor meer informatie ga naar www.jumbo.com/statiegeld

Fruit bomb | DIPA
Our new addition to our core & big brother of Crank the Juice: Fruit Bomb!
Gemiddelde rating
3.8
Gebaseerd op 21179 ratings
Food pairing
Een heerlijke combinatie met deze IPA - Imperial / Double New England / Hazy is een pittige Thaise curry. De kruidige smaken van de curry passen perfect bij de hoppige en fruitige tonen van het bier. Probeer ook eens een gegrilde kip met citroengras en koriander. De frisse smaken van de kip en de kruiden vullen het bier goed aan. Als laatste suggestie raden we aan om een romige blauwe kaas te proberen. De zoute en romige smaak van de kaas contrasteert mooi met de bitterheid van het bier.
Een foto van Beer Fox (UltimateBeer) met een Fruit Bomb Een foto van Matheo Reynders (Matheo911) met een Fruit Bomb Een foto van Klaas  (demuur) met een Fruit Bomb Een foto van Jonas Belfrage (BeLFo) met een Fruit Bomb
IPA - Imperial / Double New England / Hazy
IPA - Imperial / Dubbel New England / Hazy is een bierstijl die bekend staat om zijn troebele uiterlijk en intense hoparoma's. Het wordt gekenmerkt door een hoger alcoholpercentage dan een traditionele IPA, vaak variërend van 7% tot 10% of zelfs hoger. Dit bier heeft een zijdezachte textuur en een fruitig karakter met tonen van citrus, tropisch fruit en dennen. Het heeft een lager bitterheidsniveau dan een klassieke IPA, waardoor de nadruk meer op het fruitige en sappige karakter ligt. De Dubbel New England IPA heeft ook een uitgesproken troebel uiterlijk, wat wordt bereikt door het gebruik van ongemoute granen zoals haver en tarwe, evenals door het toevoegen van hop tijdens de late stadia van het brouwproces. Deze stijl van bier is populair geworden vanwege zijn volle smaak en het vermogen om een explosie van fruitige hoparoma's te leveren zonder de scherpe bitterheid van een traditionele IPA.
Dagelijkse prijzen
Bekijk de huidige prijs per winkel en vergelijk
Website
Jumbo
€ 4.94

Binnen 2 dagen

website
Albert Heijn
€ 4.99

Binnen 2 dagen

website